top of page
topp2_underhallning.jpg

Peter bjuder på en bred repetoar av underhållning - från en av landets mest uppskattade middagshower till familjeevent som sprider energi och glädje till liten som stor. Disco Inferno QuizShow är det perfekta alternativet till företaget som önskar ett underhållningsprogram utöver det vanliga och som garanterat kommer att ge en känsla av eufori hos samtliga gäster. Som underhållare vid stadsfester, festivaler och köpcentrumarrangemang bjuder Peter på underhållning i sällan skådat slag. 

Festkommittén,

Praktikertjänst AB

Årets höstfest blev en helt fantastisk tillställning med Disco inferno Quizshow som avslutning på middagen. Vilket ööös! Halva personalstyrkan dansade på borden! Peter, du är bara BÄST!! Alla hade så roligt och alla  var i helt rätt stämning när väl dansen började.

Tack goa Peter än en gång!

DISCO INFERNO QUIZSHOW

Med Disco Inferno Quizshow bjuder Peter gästerna på en av landets mest underhållande och relationsbyggande middagsshower! Publiken tas med på en färgsprakande och nostalgisk musikalisk resa som innehåller allt ifrån den bästa musiken till dans, frågesport och allsång. Peter delar in gästerna i lag och leder den energifyllda showen. Disco Inferno QuizShow är skapad för att passa alla organisationer, målgrupper och åldrar. Detta är showen som garanterat gör succé hos alla gäster. 

 

Syftet med middagsshowen är naturligtvis att ge gästerna en oförglömlig kväll men även att skapa gruppdynamik, teambuilding och inte minst stärka relationerna mellan samtliga deltagare. 

FAMILJEEVENT, FESTIVALER & IDROTTSEVENEMANG

Oavsett vilken tillställning eller evenemang ni ska annordna, sprider Peter glädje, energi och skapar ett extra stort engagemang hos publiken. Med erfarenhet från stora festivaler till privata fester och idrottsevenemang, garanteras att just ert event kommer att gå till historien som ett av de mest lyckade. 

 

Ett exempel kan vara Amigoshowen som är en mix av disco, lek, frågesport och glädje för både barn och vuxna! Naturligtvis finns flera olika koncept som ger ert evenemang en extra boost av glädje och energi!

 

Kontakta oss enligt nedan för förslag på hur vi kan planera underhållningen för just ert event. 

Tack Peter för att du hjälpte oss att göra invigningen av Göteborgs första utflyktslekplats, Plikta i Slottsskogen, till ett riktigt lyckat kalas! Med din glädje, energi och professionalism höll du ihop dagen på ett medryckande och inspirerande sätt. Dina insatser på kalaset uppskattades av såväl besökare och andra artister, som av oss som arrangerade kalaset och jobbade med dig under dagen. 

Cinna Axelsson,

Kommunikatör, Göteborgs Stad

bottom of page