top of page
topp2_om_peter.jpg

Peters unika förmåga att kombinera eftertänksamhet och allvar med underhållning, skratt och glädje, är en av de främsta anledningarna till hans stora framgångar i publika sammanhang. Privat är han engagerad i flertalet välgörenhetsorganisationer och arbetar idiellt för såväl människor som djur i nöd. Peter är även initiativtagare och grundare av "Kramfonden för djurens väl", som har ett nära samarbeta med Läkarmissionen och bedriver försäljning av Kramtröjan på kramkram.se

Tack för ett fantastiskt deltagande på vår julfest. Du bidrog med din humor, värme, flexibilitet och framför allt energi till att lyfta vår fest till nya höjder! Många av våra 1000 deltagare har sagt att det var bland det bästa arrangemang de varit på. Det är onekligen ett bra betyg!

Johan Sjödin,

VD / Jysk Sverige

PETER RYLANDER

Peters intresse för underhållning och olika former av event visade sig tydligt redan i ung ålder. På låg/mellanstadiet var han kreativ utöver det vanliga och satte upp flertalet musikaler, shower och skoldanser.

 

Efter skoltiden började Peter att synas i allt större sammanhang inom nöje/underhållning. Som programledare för SVTs familjesucce Amigo, blev hans omåttliga energi, glädje och dans känd hos hela det Svenska folket.

 

Idag arbetar Peter professionellt som underhållare och konferencier på events av olika slag, föreläsare inom värdegrundsfrågor samt att coacha och sprida positiv energi till publiken i flera av Sveriges mest populära tv-program.

 

Peters främsta kompetens ligger i att skapa en extra god sammanhållning och teamworkkänsla fylld av glädje och energi för alla deltagare på ett event!

 

Magnus Helgesson

VD & Founder / Harrys AB

Peter skapade en härlig stämning då han gjorde entré på scen i samband med vår kick-off på Harrys. Den akt som innehöll "Disco Inferno" måste upplevas! Jag vill här med lämna mina varmaste rekommendationer till att använda Peter som partystarter och entertainer i samband med ett företagsevent.

bottom of page