top of page
toppbild_konf_2.jpg

Med Peter som konferencier och moderator får deltagarna en extra energikick och känsla av exklusivitet. I sin roll som konferencier garanterar Peter ett ökat engagemang hos åhörarna och att budskapen når fram på rätt sätt. Rollen som konferencier och moderator är bred och Peter har vana av att leda allt ifrån stora och små företagsevenemang och festivaler, till att agera moderator och intervjua debattdeltagare vid branschmässor. 

Vi anlitade Peter som konferencier på vår företagskickoff. Han guidade oss med oerhörd energi, värme och med glimten i ögat genom hela vårt dagsprogram.  Hans engagemang bidrog till att öka gemenskapen inom företaget, vilket var ett av våra mål med dagen. Vi kan därför varmt rekommendera Peter till liknande uppdrag

Fredrik Paulsson

VD, Kranpunkten AB

KONFERENCIER

På en konferens, mässa eller ett företagsarrangemang, kan det vara väl värt att ha någon som presenterar, intervjuar och exempelvis delar ut priser.

 

Med stor scennärvaro och värme når Peter ut till sin publik och ser till att gästernas humör alltid är på topp, att tidsschemat hålls och att hela tillställningen blir en extra glad upplevelse.

 

MODERATOR

Vid branschrelaterade evenemang och konferenser fyller moderatorn en viktig och pedagogisk roll. Med värme och karisma engagerar Peter sin publik genom att intervjua och leda diskussioner inom allehanda branscher och kompetensområden. Kontakta gärna oss för en diskussion kring hur Peter kan bidra till att göra just ert event till ett gediget och succéartat möte.

Jag vill säga tack för ett helt fantastiskt

samarbete i helgen, du gjorde ett otroligt

bra jobb för att hålla samman helgen och få med dig publiken och föreläsarna

med din energi och värme! Hela helgen känns otroligt lyckad, vi har bara fått lovord där de flesta säger att detta var det bästa event Redken har haft!

Stefan Engdahl

Event Production AB

PUBLIKCOACH

Peter har även en bred erfarenhet som programledare och ledde med stor framgång familjeunderhållningsprogrammet Amigo på SVT. Idag arbetar han bland annat som publikcoach på några av landets mest framgångsrika TV-produktioner. I exempelvis "Let´s Dance", "Så ska det låta", "Talang" och "All världens barn galan", showar och entusiasmerar Peter publiken så att helaTV-studion sprudlar av god energi! 

bottom of page