top of page
toppbild_referens.jpg

Peter, tack för en oförglömlig fest på Ica Maxi Solnas 10-års jubileum!

 

Du fick oss att känna 100% glädje och god energi från början till slut. Kvällen bjöd på inspiration, engagemang och inte minst dans på stolar och bord med sång och skratt!

 

Vår prisutdelning med olika nomineringar för medarbetarna, gjorde du också med kvalitet och en extra god energi! Ett långvarigt samarbete ska nu inledas med dig, då du levererar 100% Glädje och mer därtill!

Banu Özcetin

Personalchef / ICA MAXI Solna

Ingela Andrée

Personalchef / Privattandläkarna

Stort tack för att du gjorde vår kväll oförglömlig. Din energi och din glädje smittade verkligen av sig på oss. Tänk att du fick 80 personer att ställa sig på stolar och bord och dansa loss ordentligt (den äldsta är 77 år). Jag fick jätte mycket feedback dagen efter och alla hade haft så kul.

”Den roligaste festen i hela mitt liv!” 

”Bästa Sales Awards någonsin!"

”Sånt här drag har vi aldrig haft!”

”Han var verkligen jätteduktig –  

  kan vi ha honom igen?”

 

Många är de goda omdömen du fått från vår personal!

Det kretsar mycket kring att du fick igång oss så bra och att det blev engagemang och fart på så många! (Det brukar annars vara en klick som håller igång, det gör dom alltid, men nu var det mycket stor uppslutning långt in på kvällen!) 

 

Jag är väldigt nöjd och känner att du verkligen ärligt och genuint engagerade dig i det uppdrag du hade. Hög närvaro och en enorm energi!

 

Du var otroligt proffsig i själva prisutdelningarna och det var verkligen en division över vad vi tidigare upplevt. Du har ett unikt sätt att presentera, att bygga upp stämning och skapa spänning toppat med passande musik!

 

 När vi fick kontakt inför detta event, så sa du ju flera ggr : -”Beatrice, du kommer nog att tacka mig för att jag hjälper er att skapa den bästa stämningen och festen någonsin!"

Ja Peter, det gjorde du! 

Stort tack!!

Beatrice Tannerstål

VD/Hi-Media

Vi på Jobzone anlitade Peter Rylander för vår sommarfest på Djurgården för att spisa skivor under fördrink och middag och sedan köra sin Rock ’n’ Roll Music Quiz-show. Och som han fick igång oss 130 gäster, ställets servis-personal och kockar! 

 

Det dansades på bord och stolar och i slutet stod hela gänget och bara kramade varandra!
Detta var med råge den bästa sommarfest vi haft och då har alla våra tidigare events ändå varit lysande. 

 

Vi kan bara säga grattis till alla som anlitar Peter för denna typ av tillställningar."

Rolf Smeds

vVD / JobZone

Vi hade en gemensam höstfest i november 2016 med fem ICA butiker lokalt representerade i Nyköping & Oxelösund. I samband med detta hade vi prisutdelningar, middag och en riktig festkväll. Den som verkligen förgyllde vår kväll var vår konferencier/Ciceron och partyhöjare Peter Rylander, som med sitt finurliga sätt som person och kombination av medryckande musik fick stämningen på högsta topp!


Från mingel till middag, till musiktävling och dans natten lång, levererade Peter en fantastisk och total repertoar som vi med ett härlig leende och värme i kroppen tänker tillbaka på som en superlyckad kväll.

Mårten Tenne

ICA MAXI Nyköping

Ann-Marie Angare

Svensk Idrott /  Riksidrottsförbundet

Vill med några ord tacka för gårdagen. Allt var jättebra, information om svensk idrott, frågestund med panelen, Peter som föreläsare samt middag med underhållning. Jag har varit med om en hel del personaldagar, men gårdagen var bäst. Tusen tack! 

Vi har anlitat Peter Rylander många gånger och är mycket nöjda med samarbetet! Med sin enkelhet, glädje och fantastiska engagemang, underhåller han på ett härligt sätt!

 

Peter har jobbat både internt för våra IKEA-medarbetare och i evenemang med alla våra kunder. Jag kan personligen varmt rekommendera honom för olika events. 

Freddy Johansson

Varuhuschef / IKEA Uppsala

Vi på Liljas Personbilar ville anordna den bästa julfesten / julkonferensen någonsin! Vi ville både ha väldigt kul och även göra ett AVTRYCK gällande företagets värdegrunder och värderingar, så att alla 220 medarbetare skulle minnas denna dag och kväll som något alldeles extra! 

 

Peter Rylander levererade det han lovat oss och egentligen lite till..
Han föreläste om värdegrunder, var konferencier och slutligen underhållare på kvällen med ett grymt Disco och Rock´n Roll inferno Quizshow.

 

Jag har aldrig tidigare fått så mycket positiv feedback efter ett personalevent som denna gång!

Joakim Ulestedt

Försäljningsdirektör

Hjärtligt TACK, Peter för Din medverkan vid VM i baseboll! Du bidrog på ett förtjänstfullt sätt till att VM blev den succé det blev! Med 38 år inom baseboll/softboll i bagaget kan jag säga att det här är det bästa jag varit med om!

 

Att dessutom få stöd i arrange-manget av ett underhållningsproffs som dig är en extra krydda i upplevelsen! 

Mats Fransson

Förbundsordförande/President 

Svenska Baseboll & Softbollförbundet

Vi har haft åtskilliga personalfester under våra 8 år, men den senaste går till historien som den bästa! Peter tog oss med på en fantastisk resa denna kväll och redan i inledningen av festen var hela styrkan uppe på fötter och dansade och hoppade överallt i hela festlokalen! Snacket och uttrycket i personalens ansikten på måndagen var bara glädje!

Stort tack Peter och Varmt Välkommen tillbaka!

Johan Davidson

Maxi ICA Stormarknad Falun med personal

Peter fick uppdraget att ta hand om "finalen" i vår kundbemötande satsning som vi haft under året. Vilken energi, vilken glädje han skapade hos oss! Finalen blev mycket bättre än vad jag hoppats på. Vi kommer att kunna glädjas åt detta under lång tid.

 

Rekommenderar varmt Peter som har en unik förmåga att få in energi i gruppen. 

Camilla Ekenhammar,

Maxi ICA i Borlänge

Vi anlitade Peter till en stor personalfest för närmare 250 personer.
Hans uppdrag: Konferencier, mingel-DJ, entertainer, hålla i en Music Quiz-show m.m.
Peter hade lovat oss en storslagen show med en massa positiv energi som skulle spridas bland personalen.
Förväntningarna var väldigt höga…
Resultatet kan bara sammanfattas med ett ord : SUCCÈ!
Peter bjuder på sig själv, får igång personalen från första stund och ser till att ALLA känner sig delaktiga!
Under hela kvällen och kommande vecka fick jag höra lovord som i första hand riktades till Peter.
Vi kommer absolut anlita Peter igen.

Charlie Broström

Butikschef Willys

Port73 Haninge

Hej Peter!

Tusen tack för en oförglömlig afton! Jag har aldrig sett på maken tidigare! Folk på jobbet är nu helt lyriska. Det gjorde du bra!

Än en gång - TACK!

Carina Nordstedt,

Stavdal AB

Sedan du kom in som speaker, sammanhållare, glädjespridare, energiknippe och scenartist så fick Stadsloppet ett lyft. 

 

Du är en stor del av Stadsloppets framgång och får alla löpare, funktionärer och åskådare att känna energi och du bidrar till att göra det till en av Sigtunas större folkfester.

Gustaf Kjellberg

Projektledare / Sigtuna Stadslopp

Tack så väldigt mycket för en oförglömlig show!

Ett gäng på 90 killar och tjejer som kör kranar kan vara lite stela till en början. Du fick oss alla att hitta rytmen inom oss. Din förmåga har, som jag tror i alla fall en bokstavs kombination i grunden.

Det är B O O G I E.

 

Tack än en gång och lova oss att inte byta spår. Du är där du skall vara och vi kommer aldrig att glömma dig.

Hans Wulfert

Binsell Tunghantering i Stockholm AB

Peter Rylander - Ett fantastiskt energiknippe att nyttja till firmafester eller Kick-off för företaget. Jag har varit ICA-handlare i 30 år och har ordnat minst sextio olika aktiviteter för personalen. Vår senaste Kick-off med Peter som moderator och underhållare var definitivt en av de fem bästa genom tiderna och personalen var överlycklig.

Jag kan varmt rekommendera Peter som verkligen förstår vikten av att personalen mår bra och har förmågan att få med sig alla från första sekund.

Peter J Borg

ICA-handlare/

ICA MAXI Enköping

Vi anlitade Peter att sköta underhållningen under middagen vid vår företagsfest i maj 2016.

 

MusikQuizen Disco, Schlager och Rock´n Roll Inferno Quizshow var en grymt bra avslutning på en trevlig middag och en fantastisk start på resten av kvällen.

 

Peter fick våra medarbetare att dansa överallt, på scen, på stolar och samtidigt som allsången ljöd i lokalen. Stämningen Peter fick igång är oförglömlig!

 

Bästa företagsfesten någonsin är kommentarer som kommit till oss. Peters del under kvällen och Peters egen energi har stor del i detta omdöme. 

 

Vi kan varmt rekommendera Peter för att höja pulsen, atmosfären och få ömma fötter av allt dansande! :)

Jag har anlitat Peter Rylander för underhållning vid två kick-offs på Telenor.  

Peter har vid båda tillfällena lyckats skapa en fantastisk stämning under middagen och dessutom på ett elegant sätt fångat upp dom viktigaste budskapen som jag ville

förmedla till medarbetarna.  


Vid utvärderingarna har middagen fått mycket bra feedback från deltagarna och det finns många kommentarer som särskilt lyfter fram Peters insats som unik, och citat som ”Det var den bästa kvällen jag upplevt”,

är vanligt förekommande.

Jag kan varmt rekommendera Peter, om ni vill skapa en oförglömlig kväll med mycket energi, dans, sång och där alla har roligt tillsammans!

Mats Lundquist

Telenor Sverige AB

Sundbybergs stad

Sundbyberg står bakom ett av Sveriges största nationaldagsfirandet med ca 40.000 besökare varje år.  

 

Vi har haft glädjen att driva projektet under ett antal år och det första vi säkrar upp inför varje år är Peter Rylander som konferencier. I sex år har han på ett fantastiskt sätt tagit hand om publiken och underhållit alla under det sju timmar långa scenprogrammet. Han har med sin aldrig sinande energi trollbundit både åskådare och artister. 

Peter växlar elegant mellan allvar och glädje, har full kontroll på tider och bjuder på sig själv på ett makalöst sätt!

 

Med Peter på scen är man som arrangör garanterat trygg. Peter är unik och vi rekommenderar honom utan tvekan till dig som söker en konferencier och/eller underhållare. 

Dick Fernström & Lena Ericsson
EDGE Design & Technology    

Rekommendation

Med en enastående energi och övertygande argumentation föreläste och illustrerade Peter våra tre värdeord på det mest underhållande sätt man kan tänka sig.
 
Han öppnade våra inre portar till glädje och respekt på ett fantastiskt sätt. Samtidigt underhöll han och fick oss att skratta åt företeelser i vår vardag. 
 
Showen på kvällen var en höjdpunkt med musiktävling, sång och dans. Och när dagen och festen var över hade vi fått en djupare insikt om vad respekt, professionalitet och öppenhet betyder. 
 
En personaldag som vi aldrig kommer att glömma.

Susanna Löfgren

Länsstyrelsen Jämtland

Hej Peter!

Ville bara tacka digför ett väldigt lyckat Disco Inferno Christmas party. Hoppas att du kom hem helskinnad och att du inte är allt för trött… Själv har jag insett att varken huvudet eller fötterna hänger med när jag inte går och lägger mig i tid…. (Är ju född på 60-talet). I varje fall så har jag fått en massa positiva kommentarer idag och alla hade verkligen Jättekul!!! Mycket bra energi från din sida och vilket lyckat tema! TACK!!!! Den festen glömmer nog ingen. Annika, som ramlade mår bra och tyckte att allt var KUL!

Karin Fröding

IKEA Kalmar

Peter Rylander på Meet Magento Sweden 2016 var en succé!
Att låta Peter som konferencier inleda vårt branschevent, skapade direkt en positiv atmosfär och glädje och som "bröt isen" mellan deltagarna. Eventet kunde inte ha blivit lika bra utan denna grymma inledning. 


Dinner Awards med Peter vid rodret som entertainer, blev en omedelbar succé med deltagare som dansade på bord och stolar, "dirty dancing svanhopp" från scenen och "conga-danser” runt borden!

Det var en oslagbar stämning och hela lokalen vibrerade!
Med förutsättningarna att de flesta deltagarna aldrig ens hade träffats men nu kändes som gamla vapendragare, var något som vi arrangörer bara kunde drömma om! Peter gjorde helt enkelt vårt internationella event till en stor succé!!

Johan Liljeholm

Nordic Web Team Sweden AB

Vi anlitade Peter som mingel-DJ, konferencier och underhållare vid två affärskritiska kundevents. Peter inledde båda kvällarna med mingel till skön musik som övergick till en mer livfylld middag där han med stor professionalism intervjuade vår VD om verksamheten. Kvällens stora höjdpunkt - Disco Inferno QuizShow - var en otrolig upplevelse i gruppdynamik glädje och sammanhållning. Alla gäster rycktes med i spontan sång och dans! Våra två events blev stora succéer och jag är enormt nöjd med hela Peters koncept. Många är de tackbrev från deltagare som beskriver detta som en av sina roligaste fester någonsin. Vi har redan bokat in Peter för nästkommande event.

Per Nasfi

Marknads- & försäljningschef MTR Express

Mats Almgren,

Affärsområdeschef Enterprise / Telenor

Vi på Telenor är otroligt nöjda med din insats på de konferenser vi hade i Ronneby och Stockholm. Din Disco Inferno Quizshow var helt enkelt en grym succé och skapade en kanonstämning! Det är många som har sagt att detta var dom två bästa konferenser som vi någonsin har haft!

 

Anna Dahl

HR-chef / Arkitektkopia

bottom of page