top of page
KOMBO_COLLAGE.jpg

Peters erfarenhet som underhållare är unika och bred. Med sin föreställning DiscoInferno Quizshow bjuder Peter gästerna på en av landets mest uppskattade och relationsbyggande middagsshower. Publiken tas med på en färgsprakande och nostalgisk resa genom musik, dans, frågesport och allsång. 

Exempel på program (bild på agenda)

DiscoInferno är en underhållande och färgsprakande discofrågesport för hela företaget som bjuder personalen på en nostalgisk resa genom discoeran. Kvällens showvärd Peter Rylander  skapar en unik sammanhållning och teamworkkänsla! DiscoInferno är den perfekta krog- eller julshowen som garanterat engagerar gästerna med musik, dans, glädje, sång och frågesport. Evenemanget kan anpassas till alla förutsättningar - från det lilla företaget som vill arrangera en intim fest till den stora koncernen som vill bjuda kunder och anställda på en oförglömlig show.

 

Rekommendation

Med en enastående energi och övertygande argumentation föreläste och illustrerade Peter våra tre värdeord på det mest underhållande sätt man kan tänka sig.

 

Han öppnade våra inre portar till glädje och respekt på ett fantastiskt sätt. 

 

Samtidigt underhöll han och fick oss att skratta åt företeelser i vår vardag. 

 

Showen på kvällen var en höjdpunkt med musiktävling, sång och dans. Och när dagen och festen var över hade vi fått en djupare insikt om vad respekt, professionalitet och öppenhet betyder. 

 

En personaldag som vi aldrig kommer att glömma.

Susanna Löfgren,  

Länsstyrelsen Jämtland

bottom of page